Mye for pengene

Digitalkamera blir kanskje aldri som vaskemaskiner og kjøleskap, men som alltid innen forbrukerelektronikk går utviklingen i retning av at den samme innmaten selges i et utall ulike innpakninger. Konsekvenser er at vi nå begynner å se en rekke kamera på markedet med relativt pen ytelse til lave priser. Vi har kommet dit at gårsdagens teknologi slett ikke behøver å være så verst.

Kamera som Cybershot DSC-S40 prises i utgangspunktet ned mot tusenlappen. For de pengene får du 4 megapiksler, og Carl Zeiss objektiv med 3x optisk zoom. Slett ikke ille det, og om ikke lenge selger noen dette enda noen kroner billigere....

For noen dager siden lanserte HP billige kamera i Photosmart-serien. Kodak er der allerede, og de produsentene som ikke allerede er på markedet med billige digitale kamera kommer nok snart. Det er penger i volumselgere. Disse kameraene skal kjøpes av de som i utgangspunktet ikke hadde tenkt å skaffe seg et, samt være et alternativ som kamera nummer to, eller tre i familien. Du sparer fort inne dette straks du slipper å kjøpe film, og kopiere alle de halvdårlige bildene til ungene.

Bare ikke slipp dem til skriveren :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar