Kandao QooCam 8K

QooCam 8K er det minste sfæriske kameraet med videoopptak i 8K. En sensor på 1/1,7 tomme gir video i 8K med 30 bilder i sekundet og 4K med hele 120 bilder i sekundet. Med en relativt stor touchskjerm (2,4") har en rimelig god kontroll på funksjonene og mulighet for forhåndsvisning.

Det er mye å like her, ikke minst at 8K endelig blir tilgjengelig på et fornuftig budsjett. Eneste mangel er ambisonisk lyd, noe som kanskje ikke ville vært et veldig stort poeng uansett, da flere anmeldelser snakker om ganske betydelig viftestøy fra kameraet.

Super slow motion med Kandao AI

Spill inn slow motion i 4K 360 med 120 bilder per sekund. Den innspilte 120 fps videoen kan konverteres til 960 fps 4K med Kandao AI Slow Motion.

Super stødig

Takket være 6-akset gyro, IMU-sensor og avansert stabiliseringsteknologi, kan du spille inn jevn og stabil video i enhver situasjon med den patenterte SuperSteady fra QooCam 8K.

Prismer må til for å få plass til relativt store sensorer i en liten kamerakropp,


APS-C bildekvalitet med Realtime RAW +

I Realtime Raw + -modus tar kameraet en rask serie med DNG-bilder, justerer dem og blander dem algoritmisk for å få en 16-biters DNG og JPG. Dette resulterer i mindre støy, et høyere dynamisk område og et HDR-bilde uten "ghosting". Ved hjelp av datafotografering er Realtime Raw + Photo lysere, renere, skarpere og viser flere detaljer under lite lysforhold med tre ganger høyere bildekvalitet.

Juster opptakets forhåndsinnstillinger 

Trykk på Q-knappen for ønsket fotograferingsmodus: 8K Photo / 8K Video / 4K Video / 4K Slow Motion eller Vlog. Du kan også tilpasse dine foretrukne innstillinger for forskjellige aktiviteter og enkelt bytte mellom funksjoner i kameraet.

QooCam-app

I tillegg til berøringsskjermen, kan du bruke QooCam-appen til å fjernstyre og redigere opptakene. I tillegg til å eksportere videoer legger SmartClip også effekter til videoklippene dine. Du kan beskjære, ramme inn, bruke filtre, justere avspillingshastigheten og legge til musikk.

4K 360 live-streaming fra smarttelefonen

QooCam 8K støtter live streaming til plattformer som YouTube eller Facebook. 

Egenskaper

  • 7680x3840 12-bits RAW-foto
  • 3,5 mm mikrofoninngang
  • 3600 mAh batteri
  • USB-PD 2.0 hurtigladning
  • 64 GB intern lagringsplass
  • Utvidbar opp til 256 GB

Apper


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar