Magasin.no – nytt norsk fotomagasin på nett

Magasin.no er et norsk nonprofit, nettbasert fotomagasin hvor målet er å inspirere og løfte frem norske og av og til utenlandske fotografer. Alt arbeid som legges ned blir gjort på dugnad med ett mål for øye: Å presentere fotografer og inspirere alle som er glade i foto. Det er så mange fremragende fotografer der ute som absolutt fortjener å bli løftet frem!

Magasin.no ble først lansert på Facebook og Instagram i slutten av Februar i år, med oppfordring om å tagge bilder med hashtaggen magasin_no. Per oktober 2020 har det kommet inn nærmere 40 000 bilder!

I dette magasinet vil du finne artikler om flere av fotografene som vi har oppdaget gjennom disse månedene, samt en rekke enkeltbilder i  ulike sjangre. 

Visjonen er å løfte fram norske fotografer til et større publikum. Det finnes så mange gode bilder der ute som fortjener oppmerksomhet! Og hvem vet: kanskje havner noen av dem på en stuevegg eller en utstilling etter å ha blitt oppdaget på våre sosiale medier, eller i dette magasinet. Vi tror at ved å løfte fram alle typer sjangre på samme plattform, vil både fotografer og fotointeresserte mennesker kunne finne inspirasjon. Vi er opptatt av mangfoldet, kreativiteten og historiefortellingen og vi er glade for å kunne dele noen av de beste bildene med dere i dette aller første nummeret av magasin.no! 

Planleggingen av neste nummer av magasinet er allerede i gang.

1 kommentar:

  1. Anonym16:07

    1xbet korean - Legalbet
    Online casino is legal in Korea and หารายได้เสริม it 인카지노 does not have any restrictions on gambling. It is also licensed in China, India, and Japan. Rating: 5 · ‎2 1xbet korean votes

    SvarSlett