Nye versjoner av Photoshop Elements og Premiere Elements

Adobes populære programmer for foto- og videoentusiaster heter Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements. De er begge mindre utgaver av de profesjonelle programmene Adobe Photoshop CC og Adobe Premiere Pro CC og blir nå lansert i sin 13. utgave. Blant de nye funksjonene er Elements Live-kanalen, som oppdateres løpende og gir hint og tips til både nye og erfarne brukere.

Samtidig lanseres Adobe Elements Live, en ny kanal med tips og triks som forbedrer brukernes tekniske ferdigheter. Nye funksjoner hjelper brukeren å lage fengende historier og redigere raskere.

Til tross for en betydelig lavere pris enn Photoshop CC og Premiere Pro CC tilbyr Elements-programmene mange nye og avanserte redigeringsfunksjoner i en brukervennlig innpakning. Et spesielt fokus har vært på å spare tid, slik at brukerne raskt kan oppnå ønsket resultat.Blant de nye funksjonene i Photoshop Elements 13 er at man kan beskjære bilder profesjonelt med ‘Intelligent Crop Suggestions’. Dette er et verktøy som analyserer ansikter, horisonter og andre elementer og deretter anbefaler fire ulike forslag til beskjæring. . I Premiere Elements 13 er det også gode nyheter for video som tas med smarttelefoner. Shake Stabilizer-funksjonen er forbedret slik at opptak med rystelser raskt kan endres til å gi inntrykk av stødigere kameraføring.

Adobe Photoshop Elements 13 og Adobe Premiere Elements 13 er tilgjengelig på www.adobe.com, hvor man også finner priser, inkl. spesielle tilbud til studenter, skoler og utdanningsinstitusjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar